petek servisi Things To Know Before You Buy

Wiki Article

istek açtıktan 2 saat içinde gelip temiz ve düzenli saygılı bir usta aldı para son kuruşuna kadar hakkını verdi yaptırdığımız işlemi hızlı ve istediğim gibi çözüme kavuşturdu tereddütsüz işinizi yaptırabilirsiniz

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Elazığ ili dahilindeki evlere hizmet verilmektedir. İlçe ve lokasyonuna göre bakmazsizin tek fiyat ile sıcacık evinizde huzurlu bir aile ortamı için yanınızdayız

yukarıda bahsedilen yöntemler denediniz ve olmadı ise yetkili servis arayınız. petekler temizlendi ama ısınmıyor gibi sorunlar sıklıkla yaşanıyor.

Firmamıza yaptırdığınız petek temizliği çalışması, her yıl düzenli olarak yaptırılması gereken bir temizlik işlemi olduğundan dolayı maalesef garanti verilmemektedir.

Radyatör ve tesisatınız özel yeni nesil cihazlarla bu iş için üretilmiş özel kimyasalla yıkamasını yapıp koruyucu kimyasalını atıp kombi ve tesisatınızı kış a hazırlıyoruz İrtibat

Eski petekler ısınmıyor olabilir. istanbul petek servisi uzun yıllar önce takılmış ve artık işlevini kaybetmiş eski petekleri değiştirme zamanı gelmiş olabilir. Kiracı iseniz evdeki petekler ısınmıyor diye tabi ki ev sahibi ile konuşmanız gerekecektir.

gibi sorunlara karşılaşılır. Zamanla peteklerin iç kısımlarında pas petek servisi birikintileri petek servisi oluşur ve sıcak su devir daim yapamaz. Peteğin biri ısınmıyor diğerleri ısınıyor ise mutlaka o petek de sorun vardır. peteklerin bazısı ısınmıyor sorunu temizleterek çözebilirsiniz. Bu durum sık sık karşılaşıyorsanız. peteği değiştirmekte fayda göreceğinizi düşünüyorum.

You might be employing a browser that isn't supported by Fb, so we've redirected you to an easier Edition to give you the most effective expertise.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin istanbul petek servisi olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Kombi Petek Temizleme ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.

Pateklerinizi profesyonel makinalar ile profesyonel kişiler tarafından 1 saat icerisinde yıkanır içindeki ısınmasını önleyen petek servisi tortular yok olur

Tesisat temizlemek son derece önemlidir. Her sene olmasa dahi iki senede bir bu işlemlerin yaptırılması çok ciddi anlamda avantajlar sağlar.

Kaliteli ve işin uzmanları tarafından yapılan petek temizliği sayesinde yaklaşık two sene boyunca peteklerde ısı sorunu yaşanmaz.

Report this wiki page